Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Καιρός για ξεσκούριασμα στις 18 Απρίλη
Ήδη ο καιρός είναι ο πλέον κατάλληλος για να αρχίσετε τις βόλτες με το ποδηλατάκι σας. Φροντίστε τα λάστιχά του, τα φρένα του και τον κατάλληλο φωτισμό του. Προμηθευτείτε επιτέλους και ένα κράνος, που αχρείαστο να είναι, θα προστατέψει το κεφαλάκι σας σε περίπτωση πτώσης. Την ερχόμενη Κυριακή 11 Απριλίου, ο ποδηλατικός σύλλογος Αργολίδας «Ορθοπεταλιές» διοργανώνει εκδήλωση προετοιμασίας - συντήρησης των ποδηλάτων, στις 10.30 το πρωί στις νέες εργατικές κατοικίες Άργους, λίγο πριν βγούμε στην Τριπόλεως από τον Νότιο Περιφερειακό.
Στόχος της προετοιμασίας είναι μεταξύ άλλων η πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 18 του Απρίλη προς τους Μύλους, όπου θα γίνει συνάντηση και με ποδηλάτες προερχόμενους από το Ναύπλιο καθώς και από άλλα μέρη του νομού.
Ήδη μικρές ομάδες ποδηλατών, τα Σαββατοκύριακα πραγματοποιούν εξορμήσεις σε διάφορα σημεία του νομού, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που τολμούν και εκτός αυτού. Για διαδρομές και λοιπές εκδηλώσεις επισκεφτείτε το Blog συλλόγου «Ορθοπεταλιές Αργολίδας» http://orthopetaliesargolidas.blogspot.com/ και το «ποδηλάτες Ναυπλίου» http://podilates.tk/ Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ώρες λειτουργίας των γραφείων του συλλόγου «Ορθοπεταλιές Αργολίδας» στις νέες εργατικές κατοικίες Άργους.

Η διαδρομή της Κυριακής 18 Απριλίου, Άργος –Μύλοι -Άργος

Η διαδρομή είναι κατάλληλη και για τους λιγότερο έμπειρους ποδηλάτες. Θα πραγματοποιηθεί εν μέρει σε κεντρικούς δρόμους αλλά και σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας. Γενικά η ποδηλατόβολτα θα είναι σε επίπεδο δρόμο, χωμάτινο και ασφάλτινο, με κάποιες λίγες ανηφόρες και κατηφόρες. Η συνολική διαδρομή είναι περίπου 18 χλμ. Με αφετηρία την Λαϊκή Αγορά του Άργους και τερματισμό στις νέες εργατικές κατοικίες του Άργους, θα κινηθούμε παράλληλα με το κανάλι του Αναβάλου έως τους Μύλους και θα επιστρέψουμε μέσω του Βάλτου του Άργους. Παιδιά ασυνόδευτα από ενήλικες δεν θα γίνονται δεκτά.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: ΕΥΚΟΛΟ
Η διάρκεια της ποδηλατοδιαδρομής θα είναι περίπου 3 ώρες μαζί με στάσεις για ξεκούραση.

ΤΥΠΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται συγκεκριμένου τύπου ποδήλατο για αυτή τη βόλτα.
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
• Κράνος
• Τρόμπα
• Σαμπρέλλα
• Πολυεργαλείο
• Νερό
• Αδιάβροχο
• Φωτογραφική μηχανή

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Για να έχουμε μία σαφή εικόνα για τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν στη βόλτα θα παρακαλούσαμε όσους ενδιαφέρονται να στείλουν e-mail στο aprosarmosta@yahoo.gr μέχρι το Σάββατο 17 Απριλίου το αργότερο, με τα εξής στοιχεία: (attending στο event του Facebook δεν λαμβάνεται υπόψη ως πραγματική δήλωση συμμετοχής).

ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: (προαιρετικό)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (E-MAIL):
ΤΗΛ/ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την ομαλή διοργάνωση της βόλτας, καθώς μας ενδιαφέρει να σας εξυπηρετούμε καλύτερα κατά τη διάρκειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου