Κυριακή 18 Ιουλίου 2010


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη βραδινή ποδηλατάδα στον Νομό
Μίκρυναν οι αποστάσεις

30 χιλ, 1η βραδινή ποδηλατοβόλτα εκτός πόλης από 23 ποδηλάτισσες-ες του Άργους στο Κιβέρι, Κολύμπι, φαγητό, μπύρες και χορευτικό ξεφάντωμα γύρο από την φωτιά. Η παρουσία των ποδηλατισσών-ων από το Άργος στην εκδήλωση Μπίτς Πάρτι του μορφωτικού συλλόγου του Κιβερίου, έδωσε μια άλλη νότα στην εκδήλωση και επισκίασε κατά πολύ την παρουσία των «λαμαρίνων», αυτοκίνητα, που είχαν επιλέξει να τερματίσουν στην παραλία του Κιβερίου.
Ιδιαίτερα κατά την επιστροφή, και την ώρα που λόγω σκότους τα ΙΧ δείχνουν όλα τα ίδια, τα ποδήλατα με τα ιδιαίτερα φώτα τους και οι ποδηλάτισσες-ες με τις φωσφοριζέ στολές τους τραβούσαν το ενδιαφέρον των περιοίκων και των επισκεπτών, του Κιβερίου και των Μύλων. Για μια ακόμα φορά οι ποδηλάτισσες και οι ποδηλάτες απέδειξαν πως οι αποστάσεις στον νομό είναι πολύ μικρές και θα μπορούσαν να καλύπτονται εύκολα με το ποδήλατο. Η έλλειψη ποδηλατοδρόμων καθιστά την κίνηση των ποδηλάτων επικίνδυνη κυρίως λόγω της αδιάφορης οδήγησης των ΙΧ και κυρίως των φορτηγών και λεωφορείων, γι αυτό όσοι θελήσουν να μιμηθούν την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Σύλλογος Ορθοπεταλιές για βραδινή ποδηλατοβόλτα, θα πρέπει να διαθέτουν τον κατάλληλο νυχτερινό εξοπλισμό και να εφαρμόζουν σχολαστικά τον ΚΟΚ.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους αδελφούς Κιντή –“Ideal” για την τεχνική στήριξη που μας προσέφεραν από την αρχή έως το τέλος της ποδηλατοβόλτας.
Η επιτυχία της ποδηλατάδας άνοιξε την όρεξη για νέες διαδρομές. Ήδη από μέλη του μορφωτικού συλλόγου Κυβερίου προτάθηκε η διαδρομή: Κιβέρι-Βελανιδιά-Μύλοι, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας διήμερης ποδηλατάδας με κατασκήνωση καθώς και διαδρομή στην Ερμιονίδα.
Φωτογραφίες από την βραδινή βόλτα θα βρήτε στο facebook Orthopetalies Argolidas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου