Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Καπελάκι, νερό καλή διάθεση και φύγαμε!!!!!!!!!!


Το ποδήλατο αποτελεί μέσο κυκλοφορίας, άθλησης και ψυχαγωγίας. Πόλεις όπως το Άργος και το Ναύπλιο θα έπρεπε να έχουν ασφαλείς ποδηλατοδρόμους για να μην κινδυνεύουμε από τα αυτοκίνητα.
Πέρα από τους ποδηλατοδρόμους και τους πεζοδρόμους μέσα στις πόλεις, καλούμε τους Δήμους του Νομού μας να φτιάξουν ένα κεντρικό ποδηλατόδρομο παράλληλα στην Γραμμή του ΟΣΕ από το Ναύπλιο έως τις Μυκήνες και από το Άργος μέχρι τους Μύλους.

Η ποδηλατοπορεία (περίπου 7 χιλμ) θα ξεκινήσει την Κυριακή 9 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι. Από την Λαϊκή αγορά του Άργους θα διέλθει περιμετρικά την πόλη, Τσώκρη, Γούναρη, Αρχ. Βουλής, Μιαούλη, Μεσσηνίας-Αρκαδίας, Καραμουτζά, Ναυπλίου,25ης Μαρτίου, Ινάχου, Βασ. Σοφίας, Δημαρχείο Άργους, Πάρκο όπου θα δοθεί συναυλία Λάτιν από μαθητές του κυρίου Γιάννη Ιορδάνογλου.
Ενήλικες που επιθυμούν μεγαλύτερη πορεία (15χιλμ επιπλέον)μπορούν να συμμετάσχουν στην ενημερωτική διαδρομή στα δημοτικά διαμερίσματα Δαλαμανάρα, Κουρτάκι, Ήρα, Ίναχος, πορτίτσες (λόφος Ασπίδας), Γούναρη και στην συνέχεια σύνδεση με την ποδηλατοπορεία στην Λαϊκή Αγορά.
(Εκκίνηση στις 9πμ, από τον Σταθμό του ΟΣΕ)

Την ίδια μέρα στο Ναύπλιο, η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Φιλελλήνων στις 12 το μεσημέρι,


Καπελάκι, νερό καλή διάθεση και φύγαμε!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι όσοι πάρουν μέρος στις ποδηλατοπορείες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.
Για την αποφυγή ατυχημάτων στην ποδηλατοπορεία μέσα στο Άργος, έχει ενημερωθεί η τροχαία του Άργους, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία με τους Εθελοντές διασώστες Αργολίδας
Στις εκδηλώσεις στο Άργος πέρα από τον Σύλλογο Ποδηλατιστών Αργολίδας, «Ορθοπεταλιές» συμμετέχουν ποδηλάτες από τον Ιππικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Άργους, από τον ΧΟΟΑ κα.

Το σέρβις έχει αναλάβει το συνεργείο Κιντής-Ideal στο Άργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου